Υλικά
• 1 ταψί διαμέτου 30 εκ.
• 1κουτί φύλλο κρούστας
• 700 γρ. φέτα
• 1 κουτί γάλα εβαπορέ
• 5 αυγά
• λίγο πιπέρι
• 200γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
• Βουτυρώνουμε το ταψί.
• Λιώνουμε το βούτυρο.|
• Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα.
• Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
• Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα με τον ίδιο τρόπο που απλώσαμε τα πρώτα.
• Ψήνουμε στους 220° για περίπου 1 ώρα.