Παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό τυρί. Παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα, καταναλώνεται κυρίως σαν επιτραπέζιο και είναι ιδανικό για σαγανάκι.
Όνομα προϊόντος: | Κεφαλογραβιέρα / Προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (Π.ΟΠ.) | |||||
Περιγραφή: | Επιτραπέζιο σκληρό τυρί από πρόβειο γάλα της περιοχής Ηπείρου | |||||
Συσκευασία: | ||||||
Βάρος: | 10 kg | 5 kg | 1 kg | 3 kg | 1.5 kg | 400 gr |
Λίπος επί ξηρού: | > 45 | |||||
Υγρασία: | < 40 | |||||
Θερμ. συντήρησης: | + 2° C |